Bezoek

Metaalhof 57, Rotterdam

 

 

 
Bel

06 – 38 43 22 96

 

 

 
Mail

info@fysiosahiner.nl

 

 

 
Like

Facebook.com/FysioSahiner

 

 

 
Like

Instagram.com/fysiosahiner

 

FysioSahiner Fysiotherapie & Revalidatie is gevestigd in sportschool Basic-Fit Metaalhof Rotterdam en beschikt over een ruime behandelkamer. Basic-Fit Metaalhof heeft zowel een gemixte en een aparte ladies deel, welk FysioSahiner de beschikking geeft over alle faciliteiten die deze locatie te bieden heeft.

Revalideren na een operatie of blessure, problemen met het uitvoeren van uw werk, hobby of sport? Dan is FysioSahiner uiteraard dé plek voor een behandeling op maat.

U hoeft vanzelfsprekend géén lid te zijn van Basic-Fit om zich aan te melden als patiënt. Bij de receptie kunt u melden dat u een afspraak heeft bij FysioSahiner.

Therapeut

Eigenaar Yunus Sahiner is afgestudeerd als Algemeen fysiotherapeut en heeft zich in verschillende vormen gespecialiseerd in o.a. (Orthopedische)Revalidatie, (Top)Sportzorg, COPD, beweeggroep, Claudicatio (Etalagebenen), Hijama en Cupping, Medical Taping, Dry Needling, Letselschade en Trigger Point therapie. Tevens is Yunus in september 2020 gestart met de opleiding Master Manueel Therapie.

Hij is BIG geregistreerd bij het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en CKR-geregistreerd als Algemeen fysiotherapeut bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).