Bezoek

Metaalhof 57, Rotterdam

 

 

 
Bel

06 – 38 43 22 96

 

 

 
Mail

info@fysiosahiner.nl

 

 

 
Like

Facebook.com/FysioSahiner

 

 

 
Like

Instagram.com/fysiosahiner

 

Of u nu aan het trainen bent voor de Olympische Spelen of een recreatieve sporter bent, FysioSahiner biedt voor iedere sporter een totaalpakket aan zorg. Zo kunt u bij ons terecht voor een breed scala aan diensten die zorgen voor betere sportprestaties, voor het verhelpen van blessures en het voorkomen van blessures. 

Enkele voorbeelden van trainingen die wij verzorgen zijn:

  • Medische preventietraining
  • Revalidatietraining
  • Looptraining bij etalagebenen (Claudicatio Intermittens)
  • Core stability training
  • Gerichte sport- specifieke krachttraining voor, tijdens en na de competitie om beter te kunnen presteren
  • Gerichte oefentherapie om blessures te voorkomen

Heup en Knie Artrose vanaf 2018 in de basisverzekering

In 2018 wordt het basispakket van de zorgverzekering uitgebreid. Er verdwijnen geen behandelingen uit het pakket, wel komt er een bij. Patiënten met artrose aan de heup- en kniegewrichten krijgen vanaf 1 januari 2018 de eerste 12 behandelingen met fysiotherapie of oefentherapie vergoed.

Let wel: deze behandelingen zijn niet vrijgesteld van het wettelijk eigen risico! Dit houdt in dat voor vergoeding door uw zorgverzekeraar, in eerste instantie gekeken wordt of u nog eigen risico heeft. Heeft u dus nog een eigen risico dan worden de behandelingen hiermee verrekend. Heeft u uw eigen risico reeds voldaan (opgemaakt) dan volgt vergoeding vanuit de basisverzekering.

 

arthritis

Medische preventietraining om doelbewust te werken aan de gezondheid

De medische preventietrainingen zijn bedoeld voor mensen met een laag risico op lichamelijke klachten, die doelbewust willen werken aan hun gezondheid. Iedereen kan in de loop van de tijd klachten ontwikkelen, daarom biedt FysioSahiner deze medische preventietraining aan. Bij FysioSahiner leert u op een effectieve wijze, en bewuster, om te gaan met uw eigen lichaam.

FysioSahiner besteed niet alleen aandacht aan de fysieke leefwijze maar aan het algehele leefpatroon. In deze persoonlijke preventietrainingen van FysioSahiner staat uw gezondheid centraal. Daarom wordt er gewerkt met trainingsschema’s op maat. Er wordt met maximaal tien mensen tegelijkertijd getraind, onder begeleiding van de fysiotherapeut.

Na het houden van een intakegesprek maakt de fysiotherapeut Yunus Sahiner een trainingsprogramma op maat. Hierbij wordt rekening gehouden met de persoonlijke doelstelling en de wensen van de cliënt.