Bezoek

Metaalhof 57, Rotterdam

 
Bel

06 – 38 43 22 96

 
Mail

info@fysiosahiner.nl

 
Like

Facebook.com/FysioSahiner

 
Like

Instagram.com/fysiosahiner

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen. De fysiotherapeut is specialist in bewegen. Wij onderzoeken de mogelijke oorzaken van uw klachten en brengen de gevolgen daarvan voor het dagelijks functioneren in kaart.

Sinds januari 2006 is er een nieuwe wet van kracht. Deze wet maakt het mogelijk zonder verwijsbrief van uw huisarts direct een afspraak te maken bij de fysiotherapeut. Wanneer u van mening bent een klacht of aandoening te hebben waarbij de fysiotherapeut u kan helpen, dan kunt u direct een afspraak maken. Dit scheelt u natuurlijk veel tijd en moeite. Ook bij FysioSahiner kunt u zonder verwijsbrief van de huisarts terecht.

Behandeling mogelijk zonder verwijsbrief van de huisarts

fysio_klein

De kosten voor fysiotherapie worden over het algemeen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Vraag (van tevoren) na bij uw eigen zorgverzekeraar hoeveel behandelingen u in uw aanvullende pakket heeft.

FysioSahiner is een gecontracteerde fysiotherapeut bij alle zorgverzekeraars

Heeft u geen aanvullend pakket, dan wordt fysiotherapie niet vergoed, tenzij u een chronische indicatie heeft. Staat uw aandoening op de chronische lijst 2018, dan worden de eerste 20 behandelingen vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Heeft u geen aanvullende verzekering afgesloten dan betaalt u de eerste 20 behandelingen zelf. Daarna worden de behandelingen vergoed uit de basisverzekering. Kijk voor meer informatie op de Tarieven pagina.